Amit a keresőoptimalizálásról és linképítésről tudni érdemes.

Fogászati honlapok SEO marketingje

2018/12/14. - írta: seos

Honlap optimalizálás fertőtlenítés és higiénia témakörben

fogaszat seo optimalizalasTermészetesen senki sem vonja kétségbe manapság, hogy a fogorvosi praxis népszerűsítésében és reklámozásában is fontos szerep jut az elektronikus marketingnek, a honlap optimalizálásnak és a Google SEO-nak. A fogorvosi rendelők weboldalának linképítése során a téma tágítható, egy a PR-cikke nem csak a konkrét fogorvosi, fogászati témákról szólhatnak. Szükség esetén kiegészülhetnek az alábbi, higiéniai témákkal is:

  • fertőtlenítés a fogorvosi rendelőben
  • legionella kezelése a fogorvosnál
  • ivóvízkezelés és fertőtlenítés
  • klór-dioxid alkalmazása a rendelő fertőtlenítésekor
  • vízkezelés és vízszűrés a gyógyászatban.

A rendelő weboldalának optimalizálása

Sokan még manapság is úgy gondolják, hogy az orvosi rendelő weboldalának dizájnja és optimalizálása csak másodlagos, hiszen a páciensek a hozzájuk legközelebbi intézmény, fogászt választják. Az igazság azonban az, hogy amennyire fontos az, hogy a páciensekre jó benyomást keltsen a rendelő, tehát a megfelelő berendezés mellett tisztaság legyen és fertőtlenítve legyenek a műszerek és az öblögetésre használt víz, annyira fontos a modern megjelenésű és gyorsan megtalálható honlap.

A legtöbb ember, ha sürgősen keres fogorvost, a mobiltelefonját használja, és a Google keresőjében az első oldalon megjelenő találatok közül fog válogatni. Ha nem sürgősségi ellátásról van szó, akkor az is fontos, hogy az adott szolgáltatást milyen hamar találja meg a rendelő honlapján, és mennyire találja informatívnak az ott szereplő szöveget, milyen gyorsan tudja felvenni a kapcsolatot a fogorvossal és megismerni az árat.

Webshop a fogászatban?

Bár első hallásra furcsának tűnik, a webshop létrehozása sem ördögtől való a fogorvosi rendelők számára. Az egyértelmű, hogy ivóvízkezelő berendezéseket és fertőtlenítő szert, klór-dioxidot az interneten is vásárolhatunk, bizony a fogorvosi rendelő is árusíthat különféle termékeket, melyek kapcsolatban állnak a szájápolással, higiéniával, esetleg a fogprotézisekkel.

Fogászati honlapok és weboldalak szakszerű SEO marketingje. Néhány további kulcsszó, melyről kereséssel többet is megtudhatsz: Goole találati lista, honlapoptimalizálás fogorvosoknak, marketing tisztítás, pr-cikk írás, SEO szakember, fogorvos honlapja, fertőtlenítés linképítése, honlap készítés, higiénia optimalizálása.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://seoldal.blog.hu/api/trackback/id/tr8214483820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása