Amit a keresőoptimalizálásról és linképítésről tudni érdemes.

Honlapoptimalizálás "kút fertőtlenítés" kifejezésre

2019/01/21. - írta: seos

Mit találunk a Google találati listájában?

kut viz fertotlenites optimalizálásAz ivóvíz fertőtlenítéssel és fertőtlenítő szerekkel foglalkozó cégek és webshopok kutak, fúrt kút és ásott kút fertőtlenítése témában is szeretnének jó helyen szerepelni a Google keresőjének találati listájában. A magyar nyelvű keresőbe beírva a „kút fertőtlenítése” kifejezést, érdekes eredményt kapunk.

Optimalizálás nélkül az élen

A találati lista első néhány helyén olyan weboldalakat találunk, melyek nem keresőoptimalizálásnak köszönhetik a relevanciájukat, hanem valóban szakmai tartalommal rendelkeznek a kútkészítés és fertőtlenítés terén. Ebben az esetben ráadásul megfigyelhetjük, miért is támogatja a Google a honlapoptimalizálást, hiszen SEO nélkül olyan oldalakat látunk a lista elején, melyek nem felelnek meg maradéktalanul a kereső elvárásainak.

Az első öt pozícióban a kutak használatával, az ivóvíz biztonságával vagy fertőtlenítéssel foglalkozó, hivatalos oldalakat találunk, ezek között is több pdf dokumentumot. A negyedik helyen megjelenő oldal ráadásul nem is létezik, rákattintva csak hibaüzenet érkezik.

Fertőtlenítés szolgáltatás

Az első olyan weboldal, mely a kutak fertőtlenítésével, mint szolgáltatás foglalkozik, a hatodik helyen találkozhatunk. Egy letisztult HTML oldal, mely az összes alapvető és fontos leírást és adatot tartalmazza, melyre a Google keresőrobotjainak szüksége van. Lényegre törő title, bőséges description és a kulcsszavak is bőségesen rendelkezésre állnak. A készítők nem felejtkeztek el a szöveg megfelelő tagolásáról, szerepeltetnek félkövér kiemeléseket és a képek alt tagja is kitűnően megfogalmazott.

A találati listában tovább keresgélve megállapíthatjuk, hogy az első tízbe került honlapok mindegyike optimalizált, bőségesen ellátottak szöveggel, a struktúra jól átgondolt és kialakított. Az ivóvíztisztítás kulcsszavak, a kúttisztítás és fertőtlenítés mindenhol a klór-dioxid szer pozíciójának erősítését is szolgálja a megfelelő kontextusba helyezve, a szövegbe ágyazva.

A webshopok katalógusait és a termékek leírását bőséges kiegészítő szöveggel látták el a készítők, azzal a céllal, hogy a szövegek relevanciája és fontossága egyértelmű legyen a kereső számára.

Honlapoptimalizálás kút fertőtlenítése és ivóvíz kezelés kifejezésre. Néhány további téma, mellyel érdemes lehet megismerkedni: Google első hely, honlapoptimalizálás szakszerűen, SEO ára, találati lista optimalizálása, fertőtlenítés klór-dioxiddal, kutak fertőtlenítése és tisztítása.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://seoldal.blog.hu/api/trackback/id/tr6814580796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása